Exide Fritidsbatteri


Ferierende i campingvogner og bobiler er avhengig av strøm til utstyret for å få en trygg og flott reise.

Stort sett er det batteriene som driver viktige funksjoner som kjøleskap, vannpumpe, radio, GPS, varme, air condition etc.

Den nye serien fra Exide og Deta sørger for at utsyret fungerer og dekker behovene for både private og og proffesjonelle brukere. Med et riktig batteri i campingvognen eller bobilen kan du nye reisene uten å være bekymret for at viktige funksjoner ikke skal virke.

3 teknologier , DUAL, DUAL AGM og Equipment GEL


Dual: Dual batterier er konstruert for strømforsyning til tradisjonelle bobiler og campingvogner. Disse batterier må monteres oppreist, de er lekkasjesikre og utstyrt med sentral utlufting og eksplosjonshemmede filter.Vedlikeholdsbehov er lite og kontroll av syrenivå og ladetilstand er enkelt ved hjelp av ladeindikator.


DUAL AGM:    Dual AGM batterier er konstruert for strømforsyning til moderne bobiler og campingvogner. Batteriets konstruksjon byr på flere fordeler som : fleksibel montering, de kan plasseres i små rom og liggende, de er lekkasjesikre, og har ikke behov for syresjekk og etterfylling av vann. De har også kortere oppladingstid. Holdbarheten ved lagring er også meget god. Batteriene er produsert med AGM teknologi. ( Absorbent Glas Mat ).


Equipment GEL : Er batterier som er utviklet for moderne fritidskjøretøyer med mye elektrisk utstyr og stort energibehov.

Batteriets konstruksjon gjør det mulig med fleksibel montering ettersom de kan monteres i oppholdsrommet og plasseres liggende. De er lekkasjesikre og har ingen behov for syresjekk og etterfylling av vann. Holdbarheten ved lagring er meget god.


Vinterlagring: Lad batteriet helt opp og koble det ifra og la det stå i vogn eller bobil, gi det gjerne en ny lading i januar og mars, men koble laderen ifra etter lading.